Çarşamba, Aralık 21

Sonunda !

The Hobbit : An Unexpected Journey'de sinema dünyasında Fragmanı ile yer aldı bugün. Beş sene önce 2006 Kasım'da kitabı elime ilk aldığımda anlamıştım zaten özel olduğunu. Çabucak okuyup , film dünyasına katılması gereken bir kitap olduğu düşünceleriyle Orta Dünya forumlarında cirit atmaya , kitabın konularını sloganlarımla doldurmaya başladım. Üzerinden yıllar geçti ve istediğim oldu. Yayınlanan fragmanı ellerim titreyerek açtım ve izledim. Fragman bittiğinde bile ben melül melül ekrana bakıyordum. İnanılmaz bir duyguydu bu. Bir rüyanın gerçek oluşu !




Fragman gerçekten muhteşem. Hele o ultra-epic şarkı yok mu. İnsanı deli ediyor , cücelerin söylediği şarkıları hep bir filmde görmek istemişimdir zaten. Özellikle Forgotten Realms'ın Icewind Dale Trilogy'sindeki şarkıları okudukça " Olsada dinlesek " diyordum bol bol , o olmadı. Ama Hobbit oldu !
 Umuyorum bu yeni bir başlangıç olur ve bu filmin yakalayacağı başarıdan sonra yeni fantastik filmler de çekilmeye başlar. Özellikle Dragonlance'in ilk 6 kitabı. İşte o zaman kendimden geçer giderim o yönetmenin elinden öperim. Son olarak..

Tekrardan Merhabalar Gandalf !

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Umarım Hobbit sizin için de benim için olacağı kadar anlamlı olur.

3 yorum:

Signora Dotty dedi ki...

oha çok hoooş <3 "ssenin isteğin üzerine :D"
neyse dalgayı bi kenara bırakırsak ben çok beğendim :)

Irmak dedi ki...

Merakla bekliyoruz o zaman. (:

Adsız dedi ki...

gandalfın gözlükler yakıyo lan

Yorum Gönder