Cuma, Aralık 23

Evile - Five Serpent's Teeth

Merhabalar ! Bir albüm incelemesi ile birlikteyiz bugün arkadaşlar , tanıtacağım ilk albüm Megadeth - Thirteen olacaktı aslında ama tanıtımı uzun ve emekli bir uğraş olacağı için onu bir sonraki sıraya atmaya karar verdim. Tanıtacağım albüm Evile isimli İngiliz Thrash Metal grubunun 3. ve son albümü. 26 Ekim'de çıkan albümün kaydedildiği stüdyo ise Russ Russell. Yani efsanevi Dimmu Borgir'ın albümlerini yapan stüdyo. Yalnızca buradan bakınca bile başından başarılı bir albüm benim için.

Aynı zamanda çok genç bir grubun üçüncü albümü " Five Serpent's Teeth " Grubun tarihine bakacak olursak , grup vokalist Matt Drake ile baterist Ben Carter'ın bir araya gelmesi ile 2004 yılında kuruluyor. Bunun ardından 2007 yılında ilk albümleri olan " Enter The Grave " 'i çıkartıyor ve başarıları yakalamaya başlıyorlar. Değişik tarzları ve eski günlerin Thrash anılarını canlandırmaları , elbette bunda en büyük etken oluyor.



İlk albümün yakaladığı başarıdan sonra ünlenmeye başlayan Evile hızını kesmeden - yalnızca iki sene sonra - ikinci albümü çıkardı. Bu albümün adı Infected Nations'dı ve Evile bir stüdyo değişikliğine gitmiş ve ilk kez Russ Russell ile çalışmıştı. Albüm çıktı ancak bir talihsizlik yaşandı. Grubun Bass gitaristi Mike Alexander hayatını kaybetti ve grup onun adına konserlere çıktı. Bu sırada yeni bir bass gitarist bulundu ve üçüncü albümün hazırlıkları başladı.

Son olarak 26 Ekim'de üçüncü ve şimdilik son Evile albümü piyasaya sürüldü. Şimdilik başarılı bir albüm olarak görülüyor , benim de beğenimi kazanmış ve beni de bu incelemeyi yazmaya itmiş bir albüm. Şarkıların vokalleri kelimenin sözlük anlamıyla " cuk " oturmuş. Riffler ve aralaradaki geçişler muhteşem , soloları denecek söz zaten yok. Tek sıkıntım şarkıların biraz fazla tekrar etmesi yine de Buram buram Thrash Metal kokuyor.
Yine de deli oldum.





Son olarak müptelası olduğum yukarıdaki şarkıdan bir alıntı ;

" Purify your eyes
For you beg to be ever god’s size
We can end your cries
All we ask is that you join our cult. "


Müzikle kalın.

1 yorum:

Signora Dotty dedi ki...

başından başarılı bu albümü çok sevdim.

Yorum Gönder